Skip to content

Sjukdom Symtom | Vårdköer | Sjukvårdsrådgivning | Svullna Lymfkörtlar | Vaccinationer Barn | Knöl I Bröstet

July 3, 2012

Sjukdom Symtom – Bli en astma expert genom att läsa dessa tips

. Om du är en av de miljontals människor som lider av astma, ska du veta att det finns många sätt att förbättra dina symtom och hindra det från att förvärras. I den här artikeln hittar du många av dessa enkla tips som kommer att sätta din astma under kontroll, och låter dig leva ett hälsosamt, njutbart liv Se till att ta alla dina läkemedel mot astma precis som din läkare föreskriver dem, även om du inte har lidit några symptom på sistone. Att inte ha symptom betyder inte din astma försvann, det betyder bara dina mediciner fungerar! Detta inkluderar dina förebyggande mediciner samt din räddning inhalator.

Sjukdom Symtom – Andas lätt med tips om hur att kontrollera astma

Fokusera på andas genom näsan för att minska förlusten av överdriven koldioxid, särskilt under ansträngande aktiviteter. Andas genom munnen kan orsaka en plötslig minskning i nivåerna av koldioxid, vilket gör dina luftvägar mer benägna att kontraktion. Andas genom näsan håller nivåer mer stabil, vilket gör det enklare att hantera din astma.

När du rengör ditt hem, som du bör göra regelbundet för att minimera astmasymtom, använd helt naturliga rengöringsprodukter. Hårda kemiska rengöringsmedel kan avge ångor som kan irritera dina lungor och gör dina astmasymtom värre. Många kemiska rengöringsmedel har även dofter i dem som bör undvikas av personer med astma.

Sjukdom Symtom – Läs detta råd för att läsa mer om astma

Om du eller en familjemedlem lider av svår astma bör du ha en professionell städfirma städa ditt hem. De har tillgång till ångtvättar och andra djupt rengöring utrustning som en privatperson får inte ha råd med. Om du har en rengöring besättning komma, se till att astmatiska inte är i hemmet under rengöring.

Engagera ditt stöd nätverk för att hjälpa dig att hantera din astma. Prata med dina vänner och familj om saker som utlöser attacker och registrera dem för att hjälpa dig att göra miljö-eller livsstilsförändringar för att hjälpa dig hantera din astma. Ju mer kunniga ditt nätverk handlar om ditt tillstånd, desto lättare kan de hjälpa dig.

Dammpartiklar är en vanlig astma trigger, så försök att eliminera dem från ditt hem. Om möjligt ta bort mattor från hemmet. Eftersom damm ofta fastnar i mattor är det en grogrund för dammkvalster. Om det inte är möjligt att avlägsna mattor, vakuum regelbundet med en cylinder vakuum som har en förseglad behållare.

Om du känner att dina astmasymtom blir värre, prova att dricka en kopp kaffe. Inte bara kommer värmen lindra vissa av dina symptom, kan koffein öppna dina luftvägar och minska lusten att hosta. Om du inte gillar kaffe, prova te, varm choklad eller en chokladkaka.

Sjukdom Symtom – Vad alla astmapatienter bör veta om

Undvik att anpassa industrianläggningar till ditt hem. Tyvärr innebär detta dekorativa buketter och liknande gåvor. Pollen och dofter som produceras av dessa växter kan utlösa astmasymtom, eller de kan utlösa de miljömässiga allergier som går längs med astma för många drabbade. Om någon inte sätta blommor i ditt hem, tacka dem artigt men ta bort blommorna vid första tecken på symtom.

. Astma är obekvämt, men det kan också vara farligt för dem som den påverkar. För vissa placerar den betydande begränsningar av de typer av verksamheter som de kan bedriva. Men genom att ta tips och råd i den här artikeln på hjärtat, är det möjligt att återta din livskvalitet

Vård
Vårdköer
Sjukvårdsrådgivning
Vaccination
Lediga Arbeten
Vaccinationer Barn
Sjukdomar

From → Uncategorized

Comments are closed.